Pagina's bewerken - Stap 3

Als er een pagina geopend is voor bewerken, is de pagina in het middenvlak weergegeven met daarboven een knoppenbalk met onder andere de tekstverwerker.
Door op de tekst in uw pagina te klikken, wordt deze actief en kan bewerkt worden.

Het tekstvlak zal omkaderd worden met een stippellijn en de knoppen van de tekstverwerker zullen actief worden. U kunt nu de tekst van uw pagina wijzigen. Indien uw pagina meerdere tekstblokken bevat, is het mogelijk om tussentijds te wisselen van tekstblok. Ook kunt u de verschillende onderdelen van het systeem blijven bezoeken, zonder dat de wijzigingen in uw tekst verloren gaan.