Pagina's toevoegen - Stap 3

Afhankelijk van het type pagina dat u toevoegt, kunt u nog verschillende vervolgpagina's in de wizard krijgen om via overige instellingen de weergave van de pagina te manipuleren. Dit is bij een "Standaard webpagina" echter niet het geval. U krijgt een scherm te zien, waar u de plaatsing van de pagina kunt controleren. De nieuwe pagina wordt toegevoegd aan het punt in de structuur, dat hier geselecteerd is. Vanaf hier kunt u de "Voltooien" knop kiezen om de nieuwe pagina toe te voegen. U kunt echter ook "Volgende" kiezen om overige, geavanceerde instellingen van de pagina te wijzigen.

Kies "Voltooien" om de nieuwe pagina toe te voegen. De pagina zal automatisch geopend worden, om te kunnen worden bewerkt.