1 - Interface

Boomstructuur

Footsteps werkt a.d.v. een boomstructuur navigatie. Zo heeft u altijd een duidelijk beeld waar u zich bevindt in de structuur van uw website.

Windows look and feel

Online uw website aanpassen. Bewerk uw pagina's zoals u die ook op internet bekijkt.

Beheersbaar

Alle beschikbare informatie voor uw website overzichtelijk en beheersbaar. Alle afbeeldingen en bestanden bij elkaar, hierdoor eenvoudig aan te passen of het te gebruiken. Eenmaal creëren, meermaals publiceren.