2.4 - Bestand toevoegen

Naamloze afbeelding
[stap 1]

rechtermuis knop in de boomstructuur

[stap 2]

selecteer toevoegen.

[stap 3]

selecteer Bestand.

[stap 4]

De eigenschappen van de nieuwe pagina.

4.1 Selecteer de lay-out voor de nieuwe pagina.

4.2 bepaal de locatie van de nieuwe pagina

4.3 of de link naar deze pagina wel of niet zal worden weer gegeven in de navigatie en hoe de pagina geopend moet worden.

4.4 Selecteer de stijl van de pagina.

4.5 Selecteer wie wel of geen toegang heeft tot de pagina.

Uw nieuwe pagina

Naamloze afbeeldingVervolgens wordt uw nieuwe pagina toegevoegd op de door u toegewezen locatie. U herkent de nieuwe pagina aan de titel van de pagina, deze krijgt standaard de titel naamloze pagina mee.

Voor de titel staat een rood kruisje, dit betekend nog niet gepubliceerd is ook dit is standaard.