Mappen toevoegen

screen21.jpgU kunt uw afbeeldingen sorteren met behulp van mappen. Een map kan naast afbeeldingen ook andere mappen bevatten.

Om een map toe te voegen klikt u met de rechter muisknop op een willekeurige map. Vervolgens gaat u met uw muis boven de optie “Toevoegen” staan en klik u vervolgens op “Nieuwe Map”. Er opent nu een wizard, binnen deze wizard geeft u uw map een naam en klik vervolgens op “Voltooien”. Het is mogelijk om op “Volgende” de klikken u krijgt dan een pagina te zien om meer geavanceerde instellingen van de map te wijzigen. Wanneer u de map heeft toegevoegd dan wordt de nieuwe map automatisch geopend op het rechter gedeelte van het systeem.