Interface - Top balk

Deze balk vind u bovenaan de pagina naast het menu. Aan de linkerzijde van deze balk vind u 4 knoppen “Site index”, “Bestanden”, “Afbeeldingen” en “Nieuws”. Met deze knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderdelen van het systeem.

Aan de rechterzijde van deze balk vind u 3 andere functies, namelijk “Notificaties”, “Taal” en “Footsteps help”. Door op het envelop-icoon te klikken krijgt u verschillende notificaties te zien die voor u van belang zijn. Hier komen bijvoorbeeld updates voor bij die relevant zijn voor uw website of belangrijke nieuwsberichten. Helemaal rechts in de balk vind u het rondje met het vraagtekentje erin. Door op deze knop te klikken gaat u direct naar “Hulp en Ondersteuning” hier vind u een overzicht van diverse handleidingen van het systeem.