Eigenaren

Door gebruikers of groepen eigenaar van een object te maken, zijn alleen de aangewezen gebruikers, of gebruikers binnen de geselecteerde basisgroep gemachtigd het object te wijzigen. Het is mogelijk, indien dit expliciet is aangegeven, dat eigenaren gebruikt wordt voor algehele toegang tot een object.

U voegt een gebruiker of basisgroep toe aan de eigenaren door een gebruiker of basigroep met de muis te selecteren en er vervolgens met de muis twee keer snel op te klikken.

Om een gebruiker of basisgroep te verwijderen als eigenaar, klikt u twee keer snel met de muis op de gebruikers of basisgroep in de daarvoor aangewezen kolomen.

Om te voorkomen dat u zichzelf buitensluit, zal u altijd automatisch zelf als eigenaar worden toegevoegd, voordat de nieuwe instellingen van kracht raken.