Losse afbeeldingen uploaden

screen22.jpgscreen23.jpgOm een afbeelding toe te voegen klikt u met de rechter muisknop op een willekeurige map (waar u de afbeelding onder wilt plaatsen). Vervolgens gaat u met uw muis boven de optie “Toevoegen” staan en klik u vervolgens op “Nieuwe afbeelding”. Tevens kunt u ook de desbetreffende map openen en op het rechter gedeelte met uw rechter muisknop te muis boven de optie “Toevoegen” staan en klik u vervolgens op “Nieuwe afbeelding”.

Er zal nu een wizard geopend worden. Klik binnen deze wizard op “Bladeren” en zoek de afbeelding op die u wilt toevoegen aan de website. Wanneer u een afbeelding gekozen heeft zal deze automatisch de titel van de afbeelding invullen. Naar eigen wens is deze aan te passen. Wanneer alles goed staat kiest u voor “Voltooien”. Het is binnen de wizard ook mogelijk om voor “Volgende” te kiezen. U kunt u een beschrijving toevoegen aan uw afbeelding. Wanneer u een beschrijving heeft toegevoegd kunt u op “Voltooien” klikken. Uw afbeelding word dan nu toegevoegd aan uw website. Het uploaden van de afbeelding naar de website kan enkele ogenblikken duren, het is dan ook niet verstandig het proces tussentijds de sluiten.

Let op!

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om afbeeldingen te uploaden die groter zijn dan 2000x2000. Verkleind uw afbeeldingen eerst voordat u deze gaat uploaden. Weet u niet hoe u uw afbeeldingen moet verkleinen?
Bekijk dan hier onze handleiding over afbeeldingen verkleinen.

TerugVerder