screen24.jpgMeerdere afbeeldingen uploaden met uw browser

Bij het nieuwe CMS is het mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijk te uploaden vanuit je browser.

Om meerdere afbeelding toe te voegen klikt u met de rechter muisknop op een willekeurige map (waar u de afbeelding onder wilt plaatsen). Vervolgens gaat u met uw muis boven de optie “Toevoegen” staan en klik u vervolgens op “Importeren”.

screen25.jpgEr open nu een wizard. Op de eerste pagina van de wizard kunt u kiezen uit 2 opties namelijk “Uploaden via browser” en “FTP upload importeren”. De optie “Uploaden via browser” gaan we gebruiken dus zorg ervoor dat u deze selecteert en klik vervolgens op “Volgende”.

U krijgt nu binnen de wizard een venster te zien waar u de afbeeldingen kunt toevoegen. Klik op “Bladeren” en zoek vervolgens uw afbeeldingen op die u wilt toevoegen aan de website. Selecteer alle afbeeldingen die u wilt toevoegen dit kan door een selectie kader om uw afbeelding te maken en vervolgens te klikken op “Openen”. Wanneer u de afbeeldingen hebt geselecteerd kunt u klikken op “Volgende”. Volgens komt u uit op een venster waar de afbeeldingen in staan die u aan het importeren bent.

Hier kunt u controleren of u de juiste afbeeldingen heeft gekozen. Staat er een afbeelding tussen die u niet wilt gebruiken dan kunt u deze uitvinken. De bestanden waar een vinkje bij staat zullen worden geüpload naar de website. Wanneer u de juiste afbeeldingen aangevinkt heeft kunt u klikken op “Voltooien”. De afbeeldingen zullen nu worden geüpload naar de website. Het uploaden kan enkele ogenblikken duren. Sluit tussentijds niet het proces. Wanneer u het per ongelijk wel sluit worden de afbeeldingen niet toegevoegd en dient u deze stappen weer opnieuw te volgen.

Let op!

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om afbeeldingen te uploaden die groter zijn dan 2000x2000. Verklein uw afbeeldingen eerst voordat u deze gaat uploaden. Weet u niet hoe u uw afbeeldingen moet verkleinen?
Bekijk dan hier onze handleiding over afbeeldingen verkleinen.