Pagina's bewerken - Stap 3.1

Binnen een tekstblok kunt u de opmaak van uw tekst bepalen zoals u gewend bent met tekstverwerkers. U kunt een enkel woord of een stuk tekst selecteren met de muis en er vervolgens opmaak aan toekennen met behulp van de knoppen boven uw pagina.

U kunt bijvoorbeeld uw tekst:

• Vet gedrukt maken.

• Cursief maken.

• Of een speciaal voor uw site gedefiniëerde stijl gebruiken

Wanneer u opmaak wilt verwijderen van een stuk tekst, selecteert u het stuk tekst en kiest u de knop met het symbool van een gommetje.