Slider beheren

Op uw website heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een slider. De verschillende slides bestaan uit een afbeelding en kunnen uitgebreid worden met een titel, ondertitel, en knop.

Slide toevoegen

Een slider is een fotogalerij met eventueel tekst en overige opties. Hieronder lees je hoe je de slider op jouw website kan beheren.

• Log in op het CMS

• Navigeer naar: Menu > Sliders

• Selecteer de slider waaraan je iets wilt toevoegen (bv. Homepagina)

• Klik hier met de rechtermuisknop op de geselecteerde slider

• Selecteer “Toevoegen”

• Vul de volgende gegevens in:

• Slider: Dit is de gekozen slider

• Type: Welke informatie toont de slide

• Volgorde: Bepaal de volgorde van de slide

• Zet de status van de slide op “Gepubliceerd”

• Sla de slide op