Hoe kan ik de statistieken van mijn website bekijken?

Voor het bekijken en bijhouden van uw website statistieken maken wij gebruik van het programma Google Analytics. Voordat u hier gebruik van kunt maken dient u een Google mailaccount (Gmail) tot uw beschikking te hebben.

Het aanmaken van een Gmail account

Om een Gmail account aan te maken moet u naar http://mail.google.com/mail/signup gaan. Met dit account kunt u van zowel Gmail als andere Google-services gebruik maken, waaronder dus ook Google Analytics.

Uw website statistieken bekijken

Met uw Gmail account kunt u inloggen op Google Analytics om uw website statistieken te bekijken. Om dit te doen moet u naar http://www.google.com/analytics/nl-NL/ gaan. Hier kunt u door rechts op de knop Analytics gebruiken te klikken inloggen met uw Gmail account.

• Voordat u dit doet dient u eerst aan ons door te geven wat uw Gmail adres is (uwgebruikersnaam@gmail.com), zodat wij u toegang kunnen geven tot de statistieken van uw website.

Als u succesvol ingelogd bent krijgt u direct het overzicht te zien. Om de statistieken van uw website te bekijken moet u op Rapport weergeven klikken naast uw websiteadres.