Let op: deze informatie is van toepassing op Footsteps CMS versie 2.1.0 en hoger.

Welke browser kan ik gebruiken?

internet_explorer_tick_transparent.pngHet Footsteps CMS is oorspronkelijk ontworpen voor Internet Explorer. Versies 6, 7 en 8 worden volledig ondersteund.

firefox_worker_transparent.pngOndersteuning voor Firefox is momenteel experimenteel. Wij zijn druk bezig de laatste incompatibiliteitsproblemen te verhelpen. Het gebruik van het Footsteps CMS in combinatie met Firefox is voorlopig nog op eigen risico.     Lees meer

chrome_invalid_transparent.pngDe browser Chrome wordt momenteel niet door ons ondersteund. Hoewel het Footsteps CMS in grote lijnen correct functioneerd binnen deze browser, zijn er een aantal belangrijke functies niet compatibel.     Lees meer

chrome_invalid_transparent.pngDe browser Safari wordt momenteel niet door ons ondersteund. Hoewel het Footsteps CMS in grote lijnen correct functioneerd binnen deze browser, zijn er een aantal belangrijke functies niet compatibel.     Lees meer