Herstellen van een pagina

Binnen het CMS worden altijd oudere versies van een pagina opgeslagen, zodat men altijd een pagina kan herstellen op het moment dat dat gewenst is.herstel-versies.jpg

Het herstellen van een pagina gaat als volgt:
1. Selecteer de pagina die hersteld moet worden
2. Klik op tabblad Objecten (naar Site index) om de versies te bekijken
3. Kies de gewenste versie
4. Herstel de gewenste versie door deze te publiceren en op te slaan.

Let op, in het CMS worden maximaal 3 versies opgeslagen. Het is dus belangrijk dat een pagina direct wordt hersteld zonder daarvoor de pagina nogmaals op te slaan. Herhaaldelijk opslaan overschrijft namelijk de oudere versies, dus ook de gewenste versie.