Eigenschappen

Wat tenslotte ook belangrijk is om te weten van Footsteps, is het gebruik van de eigenschappenpagina’s. Veel elementen in Footsteps hebben deze eigenschappenpagina’s en deze zijn te benaderen via het contextmenu onder de optie “Eigenschappen”. Wanneer u voor deze optie kiest verschijnt er een venster ter grootte van een wizard.

Binnen deze eigenschappenpagina kunt u aan de linkerzijde navigeren door de diverse elementen. Afhankelijk van het element waar u de eigenschappen van wilt inzien kunnen de opties variëren.

Aan de onderzijde van de eigenschappenpagina zijn 3 opties mogelijk “Toepassen”, “Annuleren” en “Ok”.

Door te klikken op toepassen worden de aanpassingen opgeslagen maar het venster zal openblijven zodat u nog meer aanpassingen kan doorvoeren.
Door te klikken op annuleren word het venster afgesloten zonder de instellingen toe te passen.
Door te klikken op ok worden alle instellingen opgeslagen en het venster zal worden gesloten.