Algemeen

Weergave in navigatie
Hier selecteerd u of dit punt in de structuur weergegeven mag worden door "Navigatie objecten" oftewel: of er een hyperlink naar deze pagina mag staan in de menu's van uw website.

Openen pagina
Hier selecteerd u in wat voor een venster de pagina geopend moet worden. Normaal gesproken zijn de volgende opties beschikbaar:

Standaard:
De pagina wordt in het huidige venster of browser geopend.

Nieuwe browser:
De pagina wordt in een nieuwe browser geopend.

Popup:
De pagina wordt in een popup geopend waarbij bijvoorbeeld de adresbalk en de knoppenbalk kan ontbreken.

Het is echter mogelijk dat er voor uw website, ontwerp of simpelweg op uw verzoek meer opties zijn met bijvoorbeeld popups van een bepaald formaat.