Let op: deze informatie is van toepassing op Footsteps CMS versie 2.1.0 en hoger.

Chrome & Safari

De browsers Chrome en Safari wordt momenteel niet door ons ondersteund. Hoewel het Footsteps CMS in grote lijnen correct functioneerd binnen deze browser, zijn er een aantal belangrijke functies niet compatibel.

Zowel Chrome als Safari maken gebruik van de "webkit-engine" om webpagina's weer te geven. Door een bug in deze engine is het systeem niet in staat uw wijzingen op te slaan wanneer u binnen het CMS naar een ander onderdeel navigeert.

Het gebruik van het CMS in combinatie met Chrome of Safari is geheel op eigen risico maar is niet uitgesloten mits u rekening houdt met de bovenstaande beperkingen.