Inloggen

Voordat u uw website kunt beheren moet u eerst inloggen. U navigeert met uw browser naar het administratie gedeelte van uw website. Dit kunt u doen door /admin achter uw domein te plaatsen. Bijvoorbeeld http://www.[domeinnaam].nl/admin. Wanneer de website geladen is krijgt u een loginscherm te zien. Tevens krijgt u 2 opties te zien rechts boven in het scherm namelijk “Modern (beta)” en “Taal”. Hier kunt u aangeven in welke versie u van het systeem wilt werken (Retro, oude versie of Modern (beta), de nieuwe versie) en in welke taal u wenst te hebben.

In dit venster kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. De inloggegevens heeft u per mail toegestuurd gekregen van ons.

Login onthouden

Wanneer u deze optie selecteert, zal het systeem uw sessie onthouden. U hoeft dan de volgende keer wanneer u het systeem bezoekt niet opnieuw in te loggen. Wanneer u binnen het systeem voor “uitloggen” kiest, dan wordt uw sessie beëindigt. U moet dan bij uw volgende bezoek opnieuw inloggen.

Terug  |  Verder