Inloggen

Voordat u uw website kunt aanpassen, moet u uiteraard eerst inloggen. U navigeert met uw browser naar de administratie van uw website. Normaal gesproken doet u dit door aan uw domeinnaam "/admin" toe te voegen. U navigeert dus bijvoorbeeld naar "http://help.footsteps.nl/admin". Wanneer het systeem geladen is, krijgt u een loginscherm te zien.

In dit venster moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Wanneer uw website door verschillende groepen gebruikers onderhouden wordt, is het mogelijk dat u achter uw gebruikersnaam een @-teken en een domeinnaam moet invullen. Bij de meeste websites zal dit echter niet het geval zijn.

Login onthouden

Wanneer u deze opties selecteert, zal het systeem uw sessie onthouden. Wanneer u uw browser afsluit, hoeft u de volgende keer wanneer u het systeem bezoekt, niet in te loggen. Wanneer u binnen het systeem "Uitloggen" kiest, dan wordt uw sessie beëindigd, u zult dan een volgende keer opnieuw moeten inloggen.

Terug  |  Verder