Pagina's bewerken - Stap 3

Als er een pagina geopend is ziet u in het content gedeelte hoe uw pagina eruit ziet. Door te klikken op de content van de website word deze actief en kunt u de tekst aanpassen. Het actieve testvak zal worden omlijnd worden door middel van een stippellijn ook worden de knoppen van de tekstverwerker actief. U kunt nu de tekst aanpassen.

Binnen een tekstblok kunt u zelf de opmaak van de tekst bepalen zoals u gewent bent met de standaard tekstverwerker zoals bij bijvoorbeeld Word. U kunt een enkel woord of een stuk tekst selecteren met de muis om deze vervolgens een bepaalde opmaak te kunnen toekennen met behulp van de tekstverwerker.

Hierboven worden 3 opmaak mogelijkheden uitgelegt. Klik erop om verder te lezen of kies voor " Verder"  om naar de volgende stap te gaan.