Uitsnede in formaat wijzigen

Alle afbeeldingen in de website worden op een bepaald formaat uitgesneden. Deze uitsnede kan je per afbeelding instellen.

• Log in op het CMS
  • Ga naar "Afbeeldingen"
  • Zoek de afbeelding op welke aangepast moet worden
  • Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op "Eigenschappen"
  • Er verschijnt nu een nieuw venster. Selecteer "Formaten" in het linkermenu
  • Zoek het formaat op welke gebruikt wordt (Bijvoorbeeld "Slider - Groot")
  • Pak de foto vast met je muis en sleep de foto op de gewenste manier in het venster
  • Klik op "Voltooien" en sluit het venster af door op "OK" te klikken