Pagina's toevoegen

Pagina's toevoegen doet u via de "Site index". U kunt op elk willekeurig punt binnen de structuur van uw website een nieuwe pagina aanmaken. Dit doet u door met de rechter muisknop op een bestaand punt te klikken en de optie "Toevoegen" te kiezen.

Over het algemeen wordt een website opgeleverd met een vooraf overeengekomen basisinhoud. Mocht dit niet het geval zijn, dan geeft het systeem bij de Site index een waarschuwing dat er nog geen pagina's zijn. Door op deze waarschuwing te klikken, voegt u de eerste pagina van uw website toe.

Pagina's toevoegen gaat in drie stappen:

• Stap 1Kies een punt in de structuur waar de pagina moet komen, klik rechts en kies "Toevoegen".

• Stap 2Kies een sjabloon voor uw pagina en volg de wizard voor eventuele andere instellingen voor de pagina.

• Stap 3Verifiëer de locatie in de structuur voor de nieuw toe te voegen pagina en kies "Voltooien" om de pagina toe te voegen.

U kunt op een "Stap" klikken voor een uitgebreide beschrijving van die stap of klik "Verder" om door te gaan naar het onderwerp "Pagina's bewerken".