De instellingen worden niet naar onderliggende pagina's doorgevoerd

Indien de beveiligingsinstellingen niet correct worden doorgevoerd op onderliggende pagina's kunt u ons een e-mail sturen met de volgende gegevens:

1. Het adres en de titel van de pagina waarop u de instellingen wilde toepassen en doorvoeren op onderliggende pagina's
  2. De instellingen die u wilde toepassen (gebruikers(groepen) en opties)

Wanneer het op meerdere punten binnen uw website niet lukt, verzamel dit dan in één e-mail.
Stuur deze e-mail naar wouter@footsteps.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.