3. Samenvatting

De handleiding in het kort

1. Maak een (basis)groep aan voor de sectiebeheerders.
  2. Maak gebruikers in deze groep aan.
  3. Scherm de gehele site index af door de groep totaalbeheerders als eigenaar op het hoogste structuurpunt toe te voegen.
  4. Voeg de map sectiebeheerders voor een bepaald gedeelte op de pagina als eigenaar toe.

Notities

• Wanneer de groep waar de gebruiker zich in bevindt een basisgroep is dan moet de gebruiker inloggen met gebruikersnaam@groepsnaam inloggen.
  • Indien de instellingen niet zijn doorgevoerd bekijk dan deze pagina.
  • Indien u meerdere secties wilt afschermen dan kunt u per sectie een map met sectiebeheerders aanmaken.

Vorige  |  Support home