Pagina's bewerken - Stap 6

Wanneer u tenslotte alle wijzigingen aan de pagina heeft aangebracht, moet u de pagina "Opslaan" om de wijzigingen te bewaren. De "Opslaan" knop vindt u rechts bovenaan uw pagina, ter hoogte van de titel en de "Trefwoorden" en status knoppen.
Als u de pagina niet opslaat, zijn de door u aangebrachte wijzigingen niet zichtbaar op uw website (mits de versie die u bewerkt de status "Gepubliceerd" draagt). Indien u het systeem afsluit of een andere pagina opent voor bewerken, zal het systeem u eerst vragen of u de pagina alsnog wilt opslaan.

Het kan zijn dat de pagina veranderd is zonder dat u bewust iets hebt aangepast. Klik in zo'n geval altijd nee wanneer u gevraagd wordt een pagina op te slaan.

Wanneer u een pagina hebt gepubliceerd en opgeslagen zal deze zichtbaar zijn op uw website.

« TerugVerder »