Oplossing probleem Windows Vista - Windows 7 32bits (Update)

Er bestaat een mogelijkheid dat Windows Vista gebruikers problemen ondervinden bij de tekstvelden binnen FootstepsEr bestaat een mogelijkheid dat Windows Vista gebruikers problemen ondervinden bij de tekstvelden binnen Footsteps. Dit wordt veroorzaakt door het ontbreken van een bepaald onderdeel in deze versie van Windows. Wij hebben een installatie-programma gemaakt om dit onderdeel alsnog te installeren. Deze tool werkt alleen op de 32bits versie van Vista.

Installeren

U moet als eerste het ontbrekende onderdeel installeren. Klik hier om de installatie te downloaden.

Het gedownloade bestand is een zogenaamde zipfile. De inhoud moet u kopiƫren naar een map. Vanuit deze map kunt u "setup.exe" starten. Het gebruik van de installatie spreekt verder voor zich.

Instellen

Naast de installatie moet u ook uw browser instellen om gebruik te kunnen maken van de tekstvelden.

• Open "Internet Explorer" en ga naar "Internet Opties" of "Internet Options".

• Open vervolgens het tabblad "Beveiliging" of "Security".

• Selecteer "Vertrouwde sites" of "Trusted sites".
  • Klik vervolgens op de knop "Sites".
  • Voeg het adres van uw website toe (Eventueel moet u de server verificatie optie uitschakelen).

• Zet het niveau van de zone op "Laag" of "Low".

• Druk tenslotte op OK.

Indien u alsnog problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.