BELANGRIJK: Chrome niet meer te gebruiken

Door een recente update van Chrome vervalt er een belangrijke functie   waarop het Footsteps CMS is gebaseerd. Deze functie zal niet terugkomen in Chrome en wij gaan kijken of we een alternatieve oplossing kunnen realiseren. In de tussentijd adviseren we gebruik te maken van Firefox, Safari of IE als browser.

Door een recente update van Chrome vervalt er een belangrijke functie waarop het Footsteps CMS is gebaseerd.

Deze functie zal niet terugkomen in Chrome en wij gaan kijken of we een alternatieve oplossing kunnen realiseren. In de tussentijd adviseren we gebruik te maken van Firefox, Safari of IE als browser.

Indien deze browsers echt niet beschikbaar zijn is er voorlopig een workaround;
Chrome biedt de mogelijkheid om de functie handmatig weer te activeren.
Volg hiervoor de stappen op; http://www.chromium.org/administrators/policy-list-3#EnableDeprecatedWebPlatformFeatures

Handleiding MAC/ Handleiding PC. Ons advies is om bij twijfel altijd een systeembeheerder deze wijzigingen door te laten voeren.