Groot onderhoud

In de avond en nacht van vrijdag 27 december 2013 voeren wij groot onderhoud uit. Gedurende deze werkzaamheden zal uw website gedurende korte tijd niet bereikbaar zijn. De aanvang van dit onderhoud is 9 uur 's avonds.

In de avond en nacht van vrijdag 27 december 2013 voeren wij groot onderhoud uit. Gedurende deze werkzaamheden zal uw website gedurende korte tijd niet bereikbaar zijn. De aanvang van dit onderhoud is 9 uur 's avonds.

Op advies van één van onze leveranciers zullen wij bij dit onderhoud een update uitvoeren van de firmware van de redundante opslagsystemen. Onze leverancier heeft aangeraden deze update "offline" uit te voeren om het risico op complicaties te beperken. Gedurende deze procedure zijn daardoor onze diensten tijdelijk onderbroken. Wij verwachten dat deze onderbrekingen elk 30 tot 45 minuten zullen duren. Op het moment dat de onderbreking uw website treft, zal een algemene onderhoudspagina getoond worden aan bezoekers. Deze onderbrekingen vinden plaats tussen 21:00 en 00:00 waarna de overige werkzaamheden geen invloed meer zullen hebben op onze dienstverlening.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden vindt u terug op https://noc.footsteps.nl

Bedankt voor uw begrip.