Nieuwe versie CMS beschikbaar

In versie 2.3 is er weer volledige ondersteuning voor alle moderne browsers, waaronder Internet Explorer 11, Firefox, Google Chrome en Safari.

In versie 2.3 is er weer volledige ondersteuning voor alle moderne browsers, waaronder Internet Explorer 11, Firefox, Google Chrome en Safari.

Je kunt eenvoudig herkennen of je met de nieuwste versie werkt door het venster onder het inlogscherm of rechtsbovenin door het het symbool met het envelopje erin.
Is jouw website nog niet bijgewerkt naar de nieuwste versie en wil je deze wel gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Bij gebruik van de nieuwe versie is het belangrijk tijdelijke internetbestanden te verwijderen Doe je dit niet dan kunnen bepaalde functies in het platform mogelijk niet juist functioneren.