Aankondiging updates

Als voorbereiding op een aankomende grote update zal de komende weken een zogenaamde "patch roundup" plaatsvinden. Dit houdt in dat alle systemen zullen worden bijgewerkt met alle recente verbeteringen aan onze software. In de meeste gevallen zult u hier net als bij reguliere updates, op een korte onderbreking in het beheer van uw website na, niets van merken.Als voorbereiding op een aankomende grote update zal de komende weken een zogenaamde “patch roundup” plaatsvinden. Dit houdt in dat alle systemen zullen worden bijgewerkt met alle recente verbeteringen aan onze software. In de meeste gevallen zult u hier net als bij reguliere updates, op een korte onderbreking in het beheer van uw website na, niets van merken.

Er zijn echter enkele systemen die extra aandacht vereisen. Bij deze systemen zal het beheer van uw website tot maximaal een half uur niet beschikbaar zijn. Tevens bestaat er een geringe kans dat bij het uitvoeren van de updates bij deze systemen uw website korte tijd vreemde tekens toont of een melding geeft dat de pagina mogelijk niet goed is weergegeven. Om er zeker van te zijn dat uw website na het uitvoeren van de updates nog correct functioneert, zal de werking grondig worden onderzocht door onze medewerkers. Dit heeft echter wel tot gevolg dat de updates tijdens kantooruren zullen worden uitgevoerd.

Planning voor systemen extra aandacht:

footsteps11.ams3.footsteps.nl                30-11-2009 / 13:00
footsteps6.ams3.footsteps.nl                  01-12-2009 / 13:00
footsteps4.ams3.footsteps.nl                  02-12-2009 / 13:00
footsteps10.ams3.footsteps.nl                04-12-2009 / 13:00
footsteps8.ams2.footsteps.nl                  07-12-2009 / 13:00
footsteps9.ams2.footsteps.nl                  08-12-2009 / 13:00
footsteps11.ams2.footsteps.nl                09-12-2009 / 13:00

Op http://noc.footsteps.nl/zoeken kunt u door op de domeinnaam van uw website te zoeken (bijvoorbeeld “www.footsteps.nl”) achterhalen op welke server deze zich bevindt.

Bedankt voor uw begrip.