Bestanden

Het bestandsbeheer in Footsteps werkt vrijwel identiek aan het afbeeldingenbeheer. Enkel de geavanceerde opties zoals formaten en watermerken ontbreken.

De knop die het bestandsbeheer opent, vindt u net als alle andere onderdelen in de bovenbalk. Wanneer u het bestandsbeheer opent, vindt u links weer een mappenstructuur. Wanneer u op een map klikt zal deze net als bij het afbeeldingenbeheer in het midden geopend worden. Ook hier ziet u weer een overzichtsscherm met de inhoud van de map.