Trefwoorden

Wat zijn trefwoorden?

Trefwoorden zijn de woorden die een gebruiker intypt in een zoekmachine zoals Google. Het zijn de woorden die de hoofdinhoud van de pagina beschrijven en waarmee u beter wilt scoren binnen de zoekmachines.

Hoe gebruik ik trefwoorden?

U kunt in Footsteps per vertaling per pagina de trefwoorden instellen door een pagina te openen en op de knop SEO naast Opslaan te klikken.

Klik in het uitvouwmenu op de knop Trefwoorden.

U kunt in het nieuwe venster trefwoorden invullen. Dit zijn dus termen die de inhoud beschrijven en bij voorkeur ook in de tekst terugkomen. Footsteps controleert of de trefwoorden in de inhoud van de huidige pagina voorkomen.

Footsteps houdt een algemene lijst bij waar elk trefwoord dat is ingevuld aan wordt toegevoegd. Wanneer er op een andere pagina de trefwoorden worden geopend zal Footsteps aan de hand van de algemene lijst kijken of één of meerdere trefwoorden in de tekst van de huidige pagina voorkomen. Als dit het geval is zullen de trefwoorden automatisch worden toegevoegd.

Trefwoorden aan nieuwsberichten toevoegen

U kunt trefwoorden per nieuwsbericht opgeven. Wanneer u een nieuwsbericht opent in Footsteps ziet u rechtsboven in de knop Trefwoorden.

Vorige  |  Volgende