Pagina's bewerken

U kunt uit de structuur van de "Site index" een pagina selecteren om te bewerken. Deze pagina zal worden geopend in het grote middenvlak van het systeem. Daar kunt u vervolgens de titel, tekst en andere eigenschappen van de pagina bewerken.

Het bewerken van pagina's gaat in 6 stappen:

• Stap 1
    Kies uit de structuur van de "Site index" een pagina om te bewerken en klik deze aan. De pagina zal geopend worden in het middenvlak.

• Stap 2
    Kies een titel voor uw pagina, deze kunt u rechts bovenaan uw pagina invoeren.

• Stap 3
    Pas de tekst van uw pagina aan. Klik met de muis op een tekstvlak. Dit tekstvlak zal omkaderd worden om aan te geven dat het actief is. In dit vlak kunt u nu de tekst bewerken.

• Stap 4
    Werk de trefwoorden van uw pagina bij. Rechts naast de titel van uw pagina vindt u een knop "Trefwoorden", klik hier op en volg de instructies in de wizard.

• Stap 5
    Publiceer de pagina. Tussen de knop "Trefwoorden" en "Opslaan" ziet u een knop die de status van de pagina aangeeft. Klik er op om de gewenste status te selecteren. Alleen pagina's met de status "Gepubliceerd" worden op de website weergegeven.

• Stap 6
    Sla de pagina op. Helemaal rechts bovenaan de pagina, ter hoogte van de titel, vindt u de knop "Opslaan". Pas wanneer u een pagina opslaat, zijn de wijzigingen die u gemaakt heeft definitief.

U kunt op een "Stap" klikken voor een uitgebreide beschrijving van die stap of klik op "Verder" om door te gaan naar het onderwerp "Afbeeldingen".